Palvelualojen Opisto Kuopio

Tarvitsetko tilaa kokousta, koulutusta, juhlaa tai muuta tilaisuutta
varten? Palvelualan Opisto Kuopio tarjoaa vuokralle viihtyisiä koulutustilojaan Kuopion keskustassa. Monipuoliset tilamme sopivat niin yritysten käyttöön kuin yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten kertaluontoinen tapahtuma tai pidempiaikainen koulutus, kannattaa kysyä lisätietoja.

Kokous-ja koulutustilat

Kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys ja moderni varustelu. Kokous- ja koulutustilaisuuksiin on myös mahdollista räätälöidä oppilastyönä valmistetut tarjoilu-, ja kokouspaketit. Lisäksi koulun aulakahvio ja lounaspalvelut ovat vieraidemme vapaassa käytössä.

Juhlasalin ja luokkahuoneiden lisäksi Palvelualan Opisto Kuopio vuokraa kahta opetuskeittiötä, joiden yhteydestä löytyy ruokasali.

KYSY LISÄÄ!

Rakennamme palvelumme aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

Yleistä tietoa

Palvelualan Opisto Kuopio sijaitsee Kuopion keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Lähellä sijaitsevat sekä linja-autoasema että juna-asema.

Palvelualan Opisto Kuopio, aikaisemmalta nimeltään Kuopion talouskoulu, on perustettu 1892. Rakennuksessa järjestetään ammattilliseen perustutkintoon tähtäävää koulutusta.

Vuokraamme kiinteistön tiloja esimerkiksi koulutus- ja juhlakäyttöön. Vuokrattavat tilat ovat hyvin varusteltuja ja sopivat erinomaisesti tapahtumien, tilaisuuksien ja koulutuksen järjestämiseen.

Osaava henkilökuntamme neuvoo ja auttaa kaikissa järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Pyrimme aina varmistamaan, että tilasta löytyvät kaikki tarvittavat välineet ja lisäpalvelut.

Vuokraamamme tilat sopivat niin suurten kuin pientenkin tilaisuuksien järjestämiseen.

SISÄÄNKÄYNTI

Palvelualan Opisto Kuopioon kuljetaan Asemakadulla sijaitsevasta pääsisäänkäynnistä. Ovet ovat arkisin auki opetustoiminnan ajan, iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

HUOM! Koulu ei vastaa vartioimatta jätetystä omaisuudesta.

AULAKAHVIO / LISÄPALVELUT

Palvelualan Opisto Kuopiossa toimii aulakahvio, jossa voi kahvittelun lisäksi nauttia lounasta. Valmistamme tilauksesta kokous-, koulutus ja juhlatilaisuuksien yhteyteen kahvituksen ja ruokailun. Tuotteemme valmistuvat opetustoiminnan kautta, ja opiskelijat vastaavat myös tarjoilusta ja esillepanosta. Näin voimme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden saada konkreettista kokemusta työelämää varten.

LUE LISÄÄ kokouspaketeista tai aulakahvioista.

Esimerkki kokouspäivän tarjoiluista:

Tilavuokra        176€/pvä (arkisin 8-16)

Lounas                 7€/hlö (lounas linjastosta)

Aamukahvi /tee + sämpylä ja iltapäiväkahvi/ tee + makea piirakka  6€/hlö

PYSÄKÖINTI

Palvelualan Opisto Kuopion edessä Asemakadulla on tienvieressä ilmaisia parkkipaikkoja. Virka-ajan ulkopuolella, esimerkiksi viikonloppuisin pysäköinti on mahdollista myös Palvelualan Opisto Kuopion parkkipaikalla.

Opiston lähistöltä löytyy useita kiekkopaikkoja. Maksullinen pysäköinti löytyy juna-aseman parkkipaikalta.

Lähin parkkihalli on Haapaniemenkadun pysäköintitalo, joka sijaitsee osoitteessa Haapaniemenkatu 48.

Kokoustilojen tiedustelut

VARAUKSET JA YHTEYSTIEDOT

Tarja Tikkanen
hallintosihteeri
tarja.tikkanen@paok.fi
044 035 5618

Lähetä meille tiedustelu tai palautetta tai kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella.